#3 OWHH.. WAT GOEDDDD!!

OWHH.. WAT GOEDDDD!!!!

Het allereerste blog en nu ook al de tweede… staan online. Het bleef een beetje stil en wat blijkt.. Mijn dochter deelt dit aan familie en de vrienden en deze reageren dan ook bij haar. Zodoende ontvang nog niet alle feedback en ik merk dat ik daar toch wel een beetje van baal, want dat is in het begin natuurlijk het allerleukste. Dus ik vraag of ze een screenshot maakt van iedereen die reageert en daar worden we heel erg blij van. 😁

Mijn schoondochter heeft ook giga veel volgers op Facebook dus die heeft ook alles gedeeld.. Zowwww.. er zijn mensen die me willen blijven volgen en mijn verhaaltje dus de moeite waard vinden om naar de volgende uit te kijken. Das ff leuk.. 🙏

Ook mensen waar ik nog nooit van gehoord hebt, die reageren en best leuk, daarvan zijn er een paar fotograaf. Dan vinden ze, denk ik, mijn twee foto’s van het huisje wel de moeite waard. Te gek hoor..

Maar dan ineens..

voel ik een druk komen, dat ik denk, oeps ik hoef toch niet iedere week een prachtig verhaal te schrijven🤯.. Dit is echt onzekerheid. Ik leg me niet vast aan een week of aan een maand maar gewoon wanneer ik denk ja leuk dat ga ik weer even online zetten.

En dan pak ik gewoon weer mijn mobieltje 📱 en spreek alles rustig in op het notitieblokje. Jaaaah.. Want typen met mijn vingers.. Nee dan zit ik hele dagen te corrigeren. Als je die hele lappen tekst met je vingers moet doen.. Op die ieniemienie knopjes.. Pfff.. en dan heb ik nog niet eens lange nagels. 💅 Hoe doen die meiden dat toch altijd.? Ja soms zie je ze met een speciale pen met zo’n gummy knopje erop. Nou ja laat mij het maar inspreken dat gaat prima.

Ik moet wel zeggen dat ik het goed moet nalezen want soms verstaat Google mij niet zo goed en zet hij er heel iets anders neer. Stel je voor dat je dat plaatst, dan staat er geen brood zak maar iets heel anders.. 😱 Ongelooflijk hè zo’n mobiel waar je alles mee kan. Ja ik ben er wel heel erg blij mee Je hebt ook altijd je fototoestel bij je. 📸 Ik heb mijn grote Canon dan ook maar lekker verkocht want dat was een heel gesleep met dat ding. Niet normaal hoe mooi de foto’s gemaakt worden met dit kleine mobieltje. Mijn zoon begint heel hard te lachen als ik dit zeg. 😂 Hij zegt klein mobieltje..? Het is een joekel. Het is een Amerikaanse koelkast met een diepvries en een, ijsblokjesmachine. (samsung S8 notebook) Nou ja.. Overdrijven is ook een vak.

Nou de douchecabine is dus aangekomen. 🛁 Op het internet was het zo’n prachtige grote cabine en nu liggen hier een een paar kartonnen pakketten waarvan ik niet kan geloven dat daarstraks een heleboel vreemde mensen tussen staan te douchen. Sprak ze hoopvol..

Ik heb al gezegd tegen mijn man We gaan er zelf een paar nachten in slapen 🛌 en eten en koken 🥘 en kijken of we alles compleet hebben.. Haakjes dat schijnt heel erg belangrijk te zijn en ook lampjes voor als je ’s nachts niet kan slapen of je wil nog even wat lezen, of naar de toilet. Je wil natuurlijk ook een klokje om te kijken hoe laat het is midden in de nacht dus dat moet digitaal en aan de wand voor als je ’s morgens wakker wordt dat je denkt… ja jaaaa we moeten eruit. Het is feest we hebben vakantie. We gaan onze broodjes 🥐 afbakken en een lekker bakje koffie ☕ of thee maken en kijken wat de dag ons brengt.

Dus als je bij ons aan belt en we zijn niet thuis dan weet je dat we aan het logeren zijn in ons tweede huisje. 😂

Het is een huisje met 1 slaapkamer en daarin een tweepersoonsbed waar je lekker beiden de ruimte hebt.

1.80 x 2.00 meter lekuuurrrrrr

Wel apart opgemaakt met 2 losse matrassen en twee aparte dekbedden zodat je je kan omdraaien zonder dat er een lucht of een tochtgat tussen de twee dekbedden ontstaat brrr.. Koud.. . Ken je dit? 🤔 Dat vinden wij zelf zo vreselijk.

Aan het voeteneind staat de linnenkast met daartussen een klein loop paadje dat is het enige waar we niets aan kunnen veranderen. Dat is wel een beetje jammer maar ja je kan niet alles hebben natuurlijk. Het is en blijft een klein huisje. 🏡 Wij hebben gekozen voor een ruim en groot bed dan maar een beetje een smal looppaadje bij de kledingkast. Je zoekt tenslotte maar één keer per dag een nieuwe kleding set bij elkaar en sokken en ondergoed maar een nacht duurt wel… als het goed is zeker 8 uur en dat is toch een stuk belangrijker.

Wordt vervolgd… 🧡

Leave A Comment

Meer Blogs

Bekijk Alles
  • Lees Meer
  • Het eerste verhaal /blog heb ik aan verschillende familieleden en vrienden laten lezen. Iedereen reageert […]

    Lees Meer
  • Oeps .. Ik krijg een berichtje op social media naar aanleiding van vakantiehuisje huren Wageningen. […]

    Lees Meer
  • Ohh.. Wat ben ik toch blij dat ik geen man ben die handig is met […]

    Lees Meer