#1 Even voorstellen

Al jarenlang schrijf ik in mijn dagboek📖 Gewoon met pen en papier dus.🖋️

Maar door onze kinderen en alles wat ik op de televisie zie.. begrijp ik dat dit de wereld is geworden van bloggen en vloggen dus alles online. En omdat ik schrijven gewoon hartstikke leuk vindt dacht ik, ik ga een periode in mijn leven beschrijven wat op dit moment best wel heel erg leuk is en misschien ook wel leuk om te delen is.

Mijn man en ik hebben een chaletje/huisje in ons eigen bezit die we aan het opknappen zijn om te gaan verhuren. YEHHH…🏩

We zitten ook in de toekomst te denken aan bed en breakfast maar dat vind ik stap twee… eerst maar eens kijken hoe de verhuur gaat lopen.Tuurlijk gaat dat lopen zeggen de kinderen en ook onze vrienden en familie. Ja en dat geeft toch de burger wel weer moed.

Wauw… Dit is echt te gek. 😀 Ik heb altijd gedacht dat dat weggelegd is voor andere mensen maar ja waarom niet voor ons?

We hebben alleen 1 maar.. en dat is dat we het niet modern willen opknappen. We houden van gezelligheid kneuterig en sfeer, dat bepaalt als je ergens binnenkomt. Je moet je veilig en warm en geborgen voelen en helaas heb ik dat niet bij de moderne spullen van deze tijd. Hoewel, het begint toch wel weer een beetje oranje 🧡 en geel 💛 te worden in de winkels en dat zijn precies de kleuren waar wij voor vallen.

Ik ga appen met mijn schoonzus dat is een ster in restylen die zwaait met haar kwast en maakt meteen de allermooiste interieurtjes voor zichzelf. Ik zeg dat ik heel graag dit huisje wil restylen maar dat er aan de keuken niets gebeurd die is helemaal naar mijn zin. Met spanning wacht ik haar apje af… Ze zegt eigenlijk wat ik het allerliefste horen wil… 🙌

ZE zegt, doe zoals jij het zelf graag wil doen dan lukt het het allerbeste net zoals bij jou thuis. Daar vind ik het ook altijd zo zonnig en vakantie achtig in die style moet je ook dat huisje gaan inrichten. Ah.. Lief gezegd en het voelt meteen als Feest.. 🎉Okeeeejjjj… Ze heeft gelijk.. Dichtbijmezelf blijven.

Dus… Ga zoeken en struinen en vind meteen een prachtig grenen bed met riet.. Ja lekker breed.. Daar wil je echt zo inkruipen.. Zou ik hem zelf nemen? Haha neeee zo schiet het niet op..

Laat ik beginnen bij het begin.. Mijn broer heeft er een paar jaar in dit chalet gewoond en is nu dol gelukkig met zijn vriendin samen een huis gaan kopen en zodoende kwam dit chalet/ huisje dus vrij.

Meteen zeiden we tegen elkaar Oh.. dat is leuk om op te gaan knappen naar onze eigen smaak en te gaan verhuren. Het is een prachtige locatie in Wageningen op een recreatiepark midden in de natuur.🍁 De vogels zijn altijd duidelijk aanwezig en ik moet eerlijk zeggen diverse soorten had ik nog nooit gezien.. bijvoorbeeld de Appelvink ik dacht echt dat er een papegaai op mijn voederplank zat… Whaha.. en de eekhoorns springen van tak op tak en van boom naar boom geweldig om te zien. Zo dacht ik altijd dat eekhoorntjes 🐿️ lief en schattig waren Nou vergeet het maar.. Ik heb ze in de smieze.. Boefjes zijn het en slim..

Ik dwaal af…

Daarbij kan je natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten op dit park zo is er in de zomer vanaf de Pasen 🐣 tot en met eind september een heerlijk verwarmd en overdekt zwembad van 31 graden. En ook een peuterbadje. Voor de kinderen een heerlijke speeltuin in de Wielerbaan met kabelbaan en klim huisjes.

Oh ja Het is dus een echte wielerbaan.he.. . zo een hele grote ronde schuine baan waar je op kan wielrennen… die ligt er ook nog uit de tijd dat Peter Post aan het wielrennen was en daarin is dan een kantine / snackbar gebouwd en ook het zwembad.

Het is echt de moeite waard om dit eens te bekijken. 👀

Efin mijn broer ging er dus uit op 1 juli…dit jaar en mijn man en ik zijn meteen gaan strippen. Alles lekker gaan schilderen van binnen.

En wat fantastisch is… de gaskachel eruit nee ik bedoel het gas eraf en in de kachel hebben we gezellige sfeerlichtjes gedaan die dan gelijk aangaan met de schemerlampjes dat begint meteen al kneuterig. En overal centrale verwarming geplaatst wat fijn als je toch handige familieleden hebt. De een kruipt onder de wagen en de ander steekt de leiding door naar beneden Ja het is een feest als je dan ineens hoort… Yesssss 🙏 de verwarming doet het !!!.. en.. Je draait de thermometer naar 21 graden en de hele hut wordt heerlijk warm. 🤗

Ja en dan ga je toch denken aan de inrichting. En net wat ik al zei modern gaat het niet worden dus We slepen overal alles vandaan om het helemaal naar onze zin te maken. Vertrek voor vertrek lukt het ons om de stijl neer te zetten die we heel graag willen.

Ja , zegt mijn dochter Straks is het een paleisje en hoe laat je de mensen dan weten dat je zoiets hebt om te verhuren ? Oeps 😱 Ja daar begint het al dan moet je dus zorgen voor een goede website mijn zoon zei.. mam dat maak ik wel voor je.. geef maar foto’s dan ga ik langzaam aan beginnen met het bouwen van een mooie website in jullie stijl en kleuren.

Oké zegt mijn dochter dan heb je een prachtige website maar hoe weten de mensen nu dat ze naar dat specifieke huisje moeten gaan zoeken hoe vinden ze je website.

Oeps daar begint het al… de zoveelste blokkade.. Haha giller.. . Wat heerlijk dat ik twee van deze kinderen heb die met me mee denken.

Mijn dochter zit op Instagram en is heel druk bezig met de Bitcoin en ze heeft al heel veel volgers, dus zij zou mij kunnen helpen om ons huisje aan de man te brengen… Hahaha… super.

Oké dan moet je ook een domeinnaam maken.. Nooit van gehoord..🙈 en we gaan met z’n allen bedenken hoe we dit zouden kunnen gaan noemen. Dus we vragen aan iedereen.. stel je wil iets huren in Wageningen Waar ga je dan opzoeken…. Ja… vakantie of…. iets huren of.. huisje huren of vakantiepark… Etc etc… Het wordt dus…HUISJE HUREN WAGENINGEN Dat vonden we wel mooi klinken en volgens ons ook best snel in onze gedachten om bij Google op te zoeken. Yes de domeinnaam is nog vrij.. Yess.🙌 We worden meteen lid.. Het is echt ongelooflijk het voelt meteen al als Wauwww. Nu Facebook aanmaken mam en ook Instagram.. Hmmm. Ja tuuurlijk… Meteen aan de gang…

Het voelt alsof ik dertig bakken koffie ☕ op heb.. Zonder melk dan he… gaan we dit echt starten? wordt dit echt ons project en gaan we echt de grote mensen wereld in. Aan de website wordt hard gewerkt wel ben ik te vinden hier op Facebook en ook op Instagram alvast. @huisjehurenwageningen

Wordt vervolgd…

DELEN wordt heel erg gewaardeerd 🙏

Liefs Christiene

Leave A Comment

Meer Blogs

Bekijk Alles

 • Het eerste verhaal /blog heb ik aan verschillende familieleden en vrienden laten lezen. Iedereen reageert […]

  Lees Meer
 • OWHH.. WAT GOEDDDD!!!! Het allereerste blog en nu ook al de tweede… staan online. Het […]

  Lees Meer
 • Oeps .. Ik krijg een berichtje op social media naar aanleiding van vakantiehuisje huren Wageningen. […]

  Lees Meer
 • Ohh.. Wat ben ik toch blij dat ik geen man ben die handig is met […]

  Lees Meer