#2 Het eerste Blog

Het eerste verhaal /blog heb ik aan verschillende familieleden en vrienden laten lezen.

Iedereen reageert even enthousiast. De eerste zegt, ohhh.. spannend ik ben heel benieuwd, de tweede zegt zie je wel Ik heb toch altijd al gezegd dat je moet gaan schrijven, de ander zegt ik heb het in één adem uitgelezen. 📖 Weer een ander ik ben benieuwd naar je vervolg.. Yehhh…

Dat is hartstikke leuk om te horen en heel leuk om nu het vervolg te gaan schrijven. Vanmiddag ga ik naar mijn dochter en ze helpt me om het eerste verhaal echt online te gaan zetten.

Bij alle vertrekken die we tot nu toe hebben aangepakt in dit huisje zijn we heel tevreden. Ik maak ook van alle kanten leuke foto’s 📸 en geef dat aan mijn zoon omdat hij dus bezig is om de website te bouwen. Mijn dochter heeft de foto’s natuurlijk ook nodig om Facebook te vullen en Instagram..

Maar van de badkamer.. ?? Nee… heb ik nog geen 1 foto gemaakt. Zo stom.. Wat is dat nou…

Eigenlijk weet ik het wel… 🙄 De sfeer is niet gezellig in de badkamer… Eigenlijk zou alles eruit moeten en overnieuw gaan beginnen daar..

NEEEEE HE..

Pfff.. Dat is weer een hele klus op zich.. en we hebben er al zoveel geklust !! en.. ook al flink wat geld uitgegeven.

Maar… We hebben gelukkig nog een klein achterdeurtje🚪wat we altijd bewaren voor onverwachte dingen.

Het is eigenlijk voor als de wasmachine stuk gaat of het Apk spook komt om de hoek kijken.

Dus…. Tja… Hmmm…. Hoe toppie is het om dit toch maar te gaan leegroven, om deze klus te gaan aanpakken. Risico.? Jazeker maar we gaan het toch doen.

Er zegt er een stem in mij, als je het straks gaat verhuren en de mensen zijn net zo enthousiast als jij dan komt het naar je toe.

Ja serieus.. Aan dit vertrek moet echt wat gaan gebeuren.. Nee hier zou ik zelf niet in mijn blote Nixie willen gaan staan douchen.🛁

We spreken er samen over, kijken elkaar aan en zeggen, ja het is waar..

We moeten ook dit goed gaan aanpakken net als de rest. Dat is allemaal zo mooi en gezellig dan moeten we dit vertrek ook maar gaan doen.

Heeeel graag kijken wij naar Bed en Breakfast en zien hoe belangrijk sowieso het bed is.. 🛌

Daar duiken ze meteen op met z’n tweeën.. wippen een beetje heen en weer en zeggen Ja hoor hier kunnen we vannacht wel lekker op slapen, niet te zacht, niet te hard, lekkere kussens. Kijk, dat hebben wij dus ook neergezet, precies wat daar gezegd wordt…. Maar Dan…

.. dan zien we natuurlijk ook dat ze daarna meteen naar de badkamer gaan. Oeps.. Dus dat betekent dus, dat dit ook een heel belangrijk onderdeel is !!!!!! en dan niet met zo’n goedkoop plastic douche gordijn wat naar je toe komt als je in je nakie onder het warme water staat en aan je lichaam gaat kleven… Whaha.. NEEE… 😂 Maar een heerlijke warme dichte douchecabine waarin je je veilig voelt en je je heerlijk in kan poedelen.

We gaan naar diverse Bouwcentra maar vinden niet wat we zoeken. We gaan online, en daar staat iets waar we meteen enthousiast van zijn.

Met 1 klik leggen we de prachtige cabine in ons winkelmandje hihi..ja dat past.. en bij de tweede klik is hij betaald. Ohhhhh…Feest..🙏

Nu nog een mooie wandtegel uitkiezen. Natuurlijk vinden we niet wat we zoeken in onze eigen bouwmarkten in Nederland.. maar in Duitsland net over de grens is een prachtig bouwcentrum. Daar zijn we al heel vaak geslaagd voor dingen die we echt in Nederland niet kunnen vinden. De dieselprijs ligt er ook 10 cent lager dus dan gooien we de tank meteen maar vol. En wat denk je.. Nou komt de douchecabine vanmiddag al aan !!! We zijn reuze benieuwd.

Mijn man is er nu alles al aan het uit slopen.. en helemaal kaal aan het strippen. Heerlijk alle oude troep eruit. Hoppa!!

Wat een feest🎉 is dit ..om zo samen nu ook de onbehagelijke badkamer aan te pakken, en hoe leuk is het om dat straks mooi te fotograferen.

Het liefste leg ik er natuurlijk van die schattige handdoek rolletjes neer, in onze juiste kleuren mooi stukje zeep op kleur.. maar nee dat hoort niet bij de verhuur dat is meer voor een bed en breakfast. Misschien komt dat nog, maar nu echt nog niet.. eerst maar eens kijken hoe dit gaat lopen….

Owhh mij mobiel gaat af 📱.. en een vriendelijke meneer zegt dat hij voor de slagboom staat om de cabine af te leveren. Tatatataaaaa…

Wordt vervolgd… 🧡

Leave A Comment

Meer Blogs

Bekijk Alles

  • Lees Meer
  • OWHH.. WAT GOEDDDD!!!! Het allereerste blog en nu ook al de tweede… staan online. Het […]

    Lees Meer
  • Oeps .. Ik krijg een berichtje op social media naar aanleiding van vakantiehuisje huren Wageningen. […]

    Lees Meer
  • Ohh.. Wat ben ik toch blij dat ik geen man ben die handig is met […]

    Lees Meer