#10 De S is van Site

Black Friday. Alles uit Amerika komt ook deze kant op waaien

Zo begon jaren geleden al met Valentijnsdag ❤ en nu dan ook de Black Friday .

Afgelopen donderdagochtend kwam Jaimy met een prachtige bos bloemen aan ..owhh wat mooi zeg !! Waar heb ik dat aan verdiend? Het is Thanksgiving dag vandaag. Owh nou , das ff leuk, wist ik niet. Die houden we in ere ,)

Dank je wel.

Roby zou ook komen en samen zouden de laatste hand leggen aan de website. Wat een ongelofelijke klus zeg.. ik ben er wel heel trots op ze dat ze dit samen hebben afgemaakt en hoe..!!!

Omdat we dus besloten hebben om eerder te gaan verhuren, en dus met de kerstdagen gaan starten, zouden we er een leuk arrangement van gaan maken.🎄

Jaimy heeft geknipt en geknutseld en het is een prachtig plaatje geworden. Deze zou dan weer op de website komen en op Facebook en op Instagram dus eigenlijk was donderdag een hele belangrijke dag waar alles online zou gaan.

We zouden iedereen gaan vragen om het te delen en dan zou er een prijs te winnen zijn . Spannend!

En zo zaten ze uren samen aan de tafel.

 

Jayden 4 jaar was met Jaimy meegekomen.. Die blijft lekker één dag in de week bij mams thuis en dus niet naar school. En hij vraagt natuuuuuuurlijk onze aandacht. Maar mama en oma waren heel druk met Roby in gesprek. Ik dacht nee dit kan ook niet..en ik pakte een groot kleed en ging een prachtige hut bouwen voor ons samen. 🧸

Mama en Roby aan de grote hut online en oma en Jayden aan de kleine hut met een kleed. Ik had een mooie overkapping van de bank naar het cv rooster gemaakt en zo hadden we al snel een leuke hut met twee kussentjes waarin we een boekje gingen lezen en heerlijk pepernoten gingen snoepen. Jayden zei ineens ” oma je benen worden nat want het regent buiten” Help.. hoe krijg ik die lange stelten in dat kleine hutje..whahaha.. 😂We zaten samen opgerold knusjes bijelkaar.

 

Ineens zeiden Roby en Jaimy.. mam, We doen het toch niet, het online zetten..we wachten op morgen misschien heeft de website shop wel een Black Friday aanbieding dat scheelt toch een heleboel geld.

Hm..ok??? Ik dacht shit..had me er zooo op verheugd. Maar ik snap het natuurlijk wel, dat is misschien het wachten dubbel en dwars waard.

 

Felicia mijn schoondochter kwam ook met Elijah 4 jaar uit school en de beide jongens hadden toen samen schik in de hut en kon ik weer uit de kreukels komen.

Allemaal even een bakkie koffie ☕ en een pakje Fristi ..boel afronden..en het huis was ineens weer leeg.

De volgende dag..vrijdag…Black Friday dus.. zouden ze weer bij elkaar gaan zitten want ze hadden toch nog wat foutjes gevonden op de website die ze zouden gaan aanpassen.

 

Nico en ik waren naar oma Janny 87 jaar, in Hilversum om met haar een rondje buiten te gaan lopen met de rollator👵 Ze komt bijna nooit buiten omdat er vreselijk veel personeelstekort is. We waren er om 9:30 en zagen van buitenaf dat net haar gordijnen open geschoven werden met een blauw rubber handschoentje…is dat haar verzorgster??? Komt ze nu pas uit bed? Ja hoor, net uit bed. We moeten nog ff haar stoppelbaardje scheren..Janny zei ..Ze waren vanmorgen erg druk Er was een zieke maar ze hadden wel al de televisie voor me aangezet. Ach gossie..

 

Maar toen ineens ging mijn telefoon.. Werden we gebeld door Roby en hij zei ..er is geen black Friday bij de webwinkel. We hebben even online gekeken maar ze vermelden niks hierover. Nou ja..jammer… Maar ….wacht even , luister nog even….. Ik heb ze toen gewoon zelf gebeld en uitgelegd dat we gisteren met de website online wilde gaan maar speciaal op deze Black Friday dag hebben gewacht….Het werd ff stil aan de andere kant van de lijn… Ze zou het gaan bespreken en terugbellen. 📞

En…??..WAT DENK JE ?? ze geven zomaar 80 euro korting op de rekening. DAT MEEN JE NIET…. OWHHHH WAT GOED!! Hoe blij moeten wij zijn met die gekke dagen die uit Amerika komen overwaaien. Te gek.

 

Nu moet alles nog gecontroleerd worden. Booking.com en nog wat andere travelers moeten gekoppeld worden aan de site. Ze moeten ook een ander e-mailadres en telefoonnummer koppelen.

Dit hadden Nico en ik nooit zelf kunnen waarmaken.

Super jongens..echt top !! We gaan ze eens even extra knuffelen want wat hebben ze hun best gedaan.. 🥰

 

Maar als we deze twee dan een dikke knuffel geven gaan mijn gedachten altijd meteen uit naar Nicky.

Heel vaak belt onze andere zoon Nicky op zijn Tablet via messenger met zijn camera aan… Dan zetten we onze mobiel op tafel ook met de camera aan en kunnen we zo met elkaar praten. In dit geval ziet hij dan vandaag zijn zus en zijn broer zitten aan de tafel ..druk met de website. Hij roept dan Jaimy en vraagt hoe het met de containers in haar flat gesteld is, of ze al geleegd zijn, want Nick heeft echt een tik voor recyclen. Dan naar Roby, wanneer gaan we weer naar de Efteling?

Ze zijn druk Nick … zeg ik dan, ze zijn voor papa en mama een website aan maken voordat huisje wat we gaan verhuren weet je wel.. Ja hij snapt het.

 

Ja want ik heb het wel steeds over Roby en Jaimy maar we hebben natuurlijk nog een zoon en dat is Nicky .

Nicky is 29 jaar en geboren met een chromosoom afwijking aan nummer 10.

29 jaar geleden hadden we nog geen internet en konden we dus niet opzoeken wat dit precies inhield. De doktoren vertelde, dat ze ons dit niet precies konden vertellen. Hoe hij zou opgroeien, dat was dan wat het was. En daar mochten we het mee doen.

Want ook aan de afwijking chromosoom 10 zijn nog een heleboel varianten.

Aan zijn gezichtje bij de geboorte 👶 zag ik meteen dat het niet in orde was. Dan komen we er dus heel langzaam achter , na maanden..dat Nick verstandelijk beperkt is . Ook zijn er wat contracturen aan zijn handen en voeten. Inwendig is godzijdank alles oké en daar zijn we heel erg dankbaar voor.🙏

 

Misschien herkennen sommige mensen Nicky wel, als Ik vertel dat hij op tv was bij Beau van Erven Dorens. Dat televisieprogramma heette Five days Inside . Beau is daar in zijn woning in Baarn geweest is. Bij Sherpa. Daar wonen veel verstandelijk en lichamelijk beperkte mensen. Nick was degene die vertelde dat hij van hardcore hield. Maar toen Beau wel eens wilde luisteren naar die hardcoremuziek op zijn disco, … zette Nicky , Bassie en Adriaan op . Neeeee he…..Het was hilarisch ! En een duo fietstochtje met Beau eindigt tegen een paaltje…

Iedereen appte ons en belde ons om te vertellen dat ze Nicky hadden gezien op de televisie. Nicky zelf vond het ook ongelooflijk spannend en ook mensen hielden hem aan en zeiden dat ze hem op de televisie 📺 hadden gezien. Beau vertelde dat hij het een lieverd vond en altijd opgeruimd en gezellig. Ja en dat kunnen wij ook uit de grond van ons hart zeggen.

 

Nick woont in een gezamelijke woning met nog 7 andere clienten. Maar heeft toch zijn eigen kamertje.. Een keer in de 14 dagen is hij een weekend hier en genieten we heel erg van deze lieve sociale boef. Het is echt een lieverd en een prachtige aanvulling op ons gezin.

 

 

De S is van site zegt de blog titel, maar nog veel meer voor Sint vandaag.

Gezellige pakjesavond gewenst 🎁

 

Over pakken gesproken… 😅

We gaan nu onze koffers pakken en een paar dagen naar huisjehurenwageningen..

Even kijken hoe alles werkt en of alles het goed doet.

 

Wordt vervolgd….🧡

Leave A Comment

Meer Blogs

Bekijk Alles
  • Lees Meer
  • Het eerste verhaal /blog heb ik aan verschillende familieleden en vrienden laten lezen. Iedereen reageert […]

    Lees Meer
  • OWHH.. WAT GOEDDDD!!!! Het allereerste blog en nu ook al de tweede… staan online. Het […]

    Lees Meer
  • Oeps .. Ik krijg een berichtje op social media naar aanleiding van vakantiehuisje huren Wageningen. […]

    Lees Meer